Construcció de Piscines de Formigó Armat

Piscines de formigó armat

El nostre sistema de construcció de piscines de ciment armat, reuneix les qualitats adequades, gran resistència, impermeabilitat i durabilitat. Tenint tota la confiança en aquest sistema, els nostres esforços van dedicats a aconseguir uns acabats de màxima qualitat tant a l’interior de la piscina com a l’exterior.

Interior

L’acabat interior de les piscines amb revestiments vitri de gran varietat de mides, textures i colors i combinables amb sanefes i decorats. És l’opció principal en ser idoni per a la higiene i la neteja del got. No obstant això, us oferim la possibilitat d’acabar la vostra piscina de forma original amb pedra artificial o natural, o amb morter tixotròpics per donar-li un aspecte més natural.

Exterior

Acabats exteriors amb gran varietat de models de coronació disponibles i construcció de terrasses amb paviments de pedra natural, pedra artificial, gres, fusta tropical, etc… A més, us oferim la possibilitat de tenir una piscina original mitjançant la tematització, recreant roques i cascades, i aprofitant aquest sistema per ocultar la maquinària de depuració i tractament de l’aigua.