Construcció de Piscines

Els beneficis de la piscina

01
Oci i diversió

Oci i diversió

Refrescar-se a l´estiu

Refrescar-se a l´estiu

02

Salut i forma física

Salut i forma física

03

Piscines de formigó armat

El nostre sistema de construcció de piscines de ciment armat, reuneix les qualitats adequades, gran resistència, impermeabilitat i durabilitat. Tenint tota la confiança en aquest sistema, els nostres esforços van dedicats a aconseguir uns acabats de màxima qualitat tant a l’interior de la piscina com a l’exterior.

Interior

L’acabat interior de les piscines amb revestiments vitri de gran varietat de mides, textures i colors i combinables amb sanefes i decorats. És l’opció principal en ser idoni per a la higiene i la neteja del got. No obstant això, us oferim la possibilitat d’acabar la vostra piscina de forma original amb pedra artificial o natural, o amb morter tixotròpics per donar-li un aspecte més natural.

Exterior

Acabats exteriors amb gran varietat de models de coronació disponibles i construcció de terrasses amb paviments de pedra natural, pedra artificial, gres, fusta tropical, etc… A més, us oferim la possibilitat de tenir una piscina original mitjançant la tematització, recreant roques i cascades, i aprofitant aquest sistema per ocultar la maquinària de depuració i tractament de l’aigua.

Piscines de polièster

Disposem d’un gran nombre de models de piscines de polièster, de moltes maneres i mides, perquè pugueu gaudir dels avantatges d’aquest tipus de piscines.

Les propietats aïllants del polièster permeten l’aprofitament de la piscina sense climatitzar durant un període més llarg, ia la piscina climatitzada un gran estalvi d’energia.

Les piscines de polièster són, a més d’agradables al tacte, molt fàcils de netejar i mantenir. Instal·lem la piscina de polièster en només tres dies.

Aquest tipus de piscines són més econòmiques que les de formigó.