Tres conceptes que cal tenir en compte a l’hora de fer una piscina a l’Escala

A Spa i Piscines, entenem que construir una piscina a casa teva a l’Escala és una decisió important que requereix planificació i coneixement. A continuació, et presentem tres conceptes clau que hauries de considerar abans de començar el teu projecte de piscina:

1. Disseny i ubicació

El disseny de la piscina és fonamental per integrar-la perfectament amb l’entorn de casa teva. A l’Escala, on el clima és càlid i les vistes al mar o muntanya són un atractiu, és essencial seleccionar una ubicació que maximitzi l´exposició al sol i ofereixi vistes òptimes. A més, has de considerar la mida i la forma de la piscina segons l’espai disponible al teu terreny, evitant àrees amb forts vents o ombres excessives, cosa que influirà en la temperatura de l’aigua.

2. Materials i revestiments

L’elecció dels materials és essencial per assegurar la durabilitat de la piscina i el manteniment a llarg termini. A l’Escala, les piscines estan exposades al sol intens i la salinitat de l’ambient costaner, cosa que pot afectar certs revestiments. A Spa i Piscines, recomanem l’ús de materials d’alta qualitat i resistents, com el gresite, que ofereixen una bona durabilitat i són fàcils de mantenir. A més, la impermeabilització és clau per prevenir fugides i protegir l’estructura de la piscina.

3. Normativa local i permisos

Abans d’iniciar la construcció d’una piscina a l’Escala, cal complir totes les normatives municipals. Cada ajuntament té regulacions específiques quant a la profunditat de la piscina, la distància mínima de les confrontacions i la instal·lació de mesures de seguretat, com ara tanques o cobertes automàtiques. A més, necessitareu un permís de construcció, que pot variar segons la magnitud de l’obra. A Spa i Piscines, oferim assessoria completa sobre els tràmits legals, garantint que el teu projecte compleixi totes les normatives vigents.

En planificar la construcció de la teva piscina a l’Escala, és essencial tenir en compte el disseny i la ubicació, l´elecció dels materials adequats i el compliment de les normatives locals. A Spa i Piscines, ens especialitzem en la creació de piscines personalitzades que s’adapten als teus necessitats ia lentorn. No dubteu a contactar-nos per convertir el vostre somni de tenir una piscina en realitat, amb un enfocament professional i d’alta qualitat.

Aquest enfocament no només garanteix una piscina estèticament atractiva, sinó també funcional, segura i duradora.